Süllő Vendégházak Tisza-tó, Poroszló
HU SK
head

Tisza-tavi horgászat

Mártogatás - pergetés

fenekezés - úszózás

horgászat

Poroszló és a Tisza-tó ideális horgász hely

Poroszló horgászat a víztározó csodálatos területeinek, tájainak és "Vad vízének" melynek holtágaiban halban gazdag élővilágának köszönhetően semmihez sem fogható élményt nyújt a Tisza-tóban halat zsákmányoló horgász számára.

Ezért a Tisza-tó horgászat szempontjából a legideálisabb.

Természetesen nagy jelentősége van, hogy a legmegfelelőbb és biztos információt kapják a Tisza-tó horgászat megismerését szándékozó vendégeink.

Program lehetőségek horgászoknak

Mivel a Tisza-tavon egyedi trükkök, fortélyok kellenek az eredményességhez, bemutatjuk felszereléseket, amelyet majd visszatérő vendégként sikeresen tud alkalmazni. Amennyiben nincs megfelelő eszköze a választott módszerhez, vagy nem rendelkezik a szükséges területi, gáthajtási jeggyel, helyi horgászboltban, együtt beszerezzük.

 

programok

A vendégház tulajdonosa most olyan nem mindennapi, féltve őrzött titkait osztja meg vendégeivel, ami a nagy süllő és csuka horgászoknak kincset ér!

Új horgászmódszer - Vertikális horgászat:

Hollandiában elterjedt módszerről van szó, amit nálunk ritkán és kevesen használnak, viszont a Tisza-folyón és a Tisza-tó mélyebb területein elképesztő eredményességgel működik. A módszerrel süllőre, harcsára horgászunk csónakból. Műcsali vezetése függőlegesen lassú emelgetéssel történik szél vagy sodrás által csorogva. Horgászvezetéssel. A módszerről bővebben itt olvashatsz.

Bemutatjuk az alkalmazható horgászati módszereket

Legyen a vendégünk, és kivisszük a Kis-Tiszára, Tisza-tóra, megmutatjuk azokat a helyeket, ahol bizotsan horogra akad a "nagy ragadozó". De előtte megmutatjuk a tuti csali készítését, és egyéb fortélyokat...." Mártogatás, Fenekezés, Pergetés, Úszózás, Vertikális horgászat"

módszerek
halfajták

Horgászható halfajták

Ponty, Kárász, Compó horgászata. Etetett, ismert helyeken. A sekély melegedővizekre húzódott halakra, ahol csak a hal és a madár jár. Megmutatjuk a megfelelő csalizást és a helyi módszereket. Ez a Tisza-tó náddal és sással védett területei.

Csónak bérlés

A vendégház saját motorcsónakjával az eredményes fogás érdekében!

A motorcsónak a vízirendészeti kötelező tartozékokat tartalmazza.

Halpucoló asztal és hűtő is biztosított!

Bővebb információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben!

csónak bérlés

Tisza-tó aktuális horgászrend

A részletes horgászrend a következő oldalon érhető el: horgászrend

info

JÖJJÖN HOZZÁNK HORGÁSZNI!

Telefonon és e-mailben is állunk rendelkezésére!

üzemeltező: Csellei Judit

Horgászat a Tisza-tavon